Животот во карантинот го однесе последниот удар

Амал и Џорџ Клуни: Имаат син и ќерка

Еден од најинтригантните бракови во Холивуд е оној на 58-годишниот актер.
Џорџ Клуни и 41-годишниот адвокат за човекови права Амал Клуни. Брачна двојка која ја чува својата приватност и семејниот живот надвор од очите на јавноста, честопати е мета на странски таблоиди, кои даваат нови информации за наводни брачни проблеми и можен развод. Исклучок не е најновото пишување на списанието Глобус, во кое се тврди дека сопружниците се разведуваат, сето тоа се должи на последиците од пандемијата на коронавирус и животот во изолација.

Извор за медиумите изјави дека животот во карантин е последен удар за веќе несигурната врска меѓу брачна двојка и двајцата се подготвени за развод.

Амал клуни

– Џорџ не е навикнат да се чува и да не толерира, а Амал почна да ја гуши целата врска и не и се допаѓа што постојано мора да се чисти по него – рече извор за медиумите, додавајќи дека тој е и подготвен за развод.

Живеејќи во изолација на тој начин, ако некој верува во пишувањето на американските медиуми, владееше познатата двојка, која има двегодишни близнаци Елу (Ела) и Александар (Александар). Сепак, нема официјална потврда за наводите, а со оглед дека нивниот развод веќе е напишан во неколку наврати, овие информации треба да бидат резервирани со претпазливост сè додека не станат официјални.