Марко Маринковиќ – Слаткар и неговата сопруга Сања Николиќ на средината на април, поточно на 15.04.2020 станаа родители на малиот Моша.

По неполн месец од породувањето, Сања и Слаткар одлучија да излезат и да се прошетаат со синот.

Сања на својот Инстаграм профил ги објави фотографиите од прошетката: