Граничниот премин „Евзони“ ќе остане затворен за македонските граѓани најмалку до 1 јули. Но, српските туристи уживаат во Грција веќе две недели.

И Тијана Дапчевиќ реши да одмори на плажа, па вчера се пофали со фото од Сивири.

Порача и дека не се срами од својот целулит, за што доби голема поддршка од своите следбеници.