Штом дознала дека била во контакт со заразено лице, младата ѕвезда била тестирана

Како што „Аваз“ ексклузивно открива, Џејла Рамовиќ (18) била заразена со коронавирус, но таа успешно го надминала.

„Го направив тестот утрово и сум негативна“, ни рече Џејла.

Штом дознала дека е во контакт со заразено лице, младата пеачка ѕвезда се тестираше. Откако тестирањето покажа дека е заразена со корона, таа се повлече во самоизолација во семејната куќа во Горажде.

Џејла Рамовиќ ФОТО: АРХИВ