Пратеникот Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ објави слика како големиот празник Пресвета Богородица го поминува заедно со пратеникот Игор Дурловски, опкружени со нивните деца.

Задоволство е кога татковците ќе добијат семејна обврска да се грижат и да се дружат со децата. Исполнет родителски ден!, напиша Милошоски.