Мафијата не е посилна од вистината. Изборот е СДСМ или вистината. Или Македонија, или мафија. Изборот на овој народ е Македонија!

Опаметете се! Делчев е нашиот последен бастион, Делчев е нашата тврдина, Делчев е нашиот Мечкин камен и нема да отстапиме ниту педа, ниту милиметар од Делчев, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по синоќешниот протест посветен на одбрана на македонскиот револуционер.
https://m.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1663414770500642?refsrc=http%3A%2F%2Frepublika.mk%2Fvesti%2Fmakedonija%2Fmickoski-izborot-e-sdsm-ili-vistinata-ili-makedonija-ili-mafija%2F
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1663414770500642&id=829371753904952