Актерот Меколи Калкин, попознат како Кевин од култниот филм „Сам дома“, повторно е во центарот на вниманието. Тој шетал низ Лос Ангелес со својата долгогодишна девојка Бренда Сонг, а тој возеше мачка во количка додека таа го шетала кучето.
Иако оваа сцена била смешна за минувачите, количките за миленичиња веќе не се реткост и многу познати личности ги купуваат. Фановите се шегувале со него и му пишувале дека мачката му е како бебе.