Бијонсе поминува квалитетно смејно време со нејзиниот сопруг и децата во Хамптонс за време на самоизолација. 24-кратната добитнича на „Греми“ беше зафатена и работеше од дома на новата колекција за време на пандемијата Ковид-19. А во средата, таа се појави на социјалните мрежи со спортски истовремено и префинет изглед, кога на себе имаше модни парчиња од својата најнова колекција спортска облека „Дрип 2“ Ајви Парк и Адидас, која содржи целосно нова, смела палета на бои.