Познатата српска старлета Сораја Вучелиќ го прослави својот роденден пред неколку дена, каде скапоцените подароци не изостанаа. Се зборуваше дека таа добила подароци вредни над 300.000 евра.

Сепак, за „жешката“ атмосфера на прославата се погрижи русокосата пријателка на Сораја, која и го честиташе роденденот со меѓепсувачки танци со колковите во скутот на алвеничката.