Турската актерка Мерјем Узерли, која милионската публика ја засака како Хурем во популарната серија „Величествениот“, објави нова фотографија со ќеркичката која ја доби на 8 јануари на 37-годишна возраст,

Таа редовно покажува како ужива во мајчинството.

Неодамна Меријам ги почести своите следбеници на социјалната мрежа Инстаграм со нови фотографии на кои позира уживајќи со своите ќерки Лара и Лили.

На најновите фотографии кои ги објави, таа е во природно издание.
Коментари се редат дека актерката блеска од убавина, среќа и задоволство.

Дефинитивно мајчинството ѝ годи.