Чарли (26) и нејзиното момче Лук (27) знаеја дека мора да плаќаат висока кирија или хипотека ако сакаат да живеат заедно, па наместо тоа купија лондонски автобус за 2.800 евра.

Нивниот нов дом сега има камин, када, плакар, простор за спиење со кревет и две масички, телевизор, кујна и дневна соба. Кујната е опремена со фурна, мијалник, фрижидер и некои други апарати, а има и машина за перење. Трпезаријата има доволно простор за три лица, а во дневната соба има две клупи и мала маса. Автобусот е поврзан со снабдување со електрична енергија и вода и има безжичен интернет. Пред автобусот има простор за одмор, а парот има и две кози. Во близина има дури и езеро.