Охриѓанец на креативен начин ја запроси својата девојка на Водици.

Марјан Лаброски од Охрид одлучи на денешниот голем христијански празник да ја запроси својата девојка Катерина на еден уникатен и креативен начин. Среќата нека биде вечност во вашиот дом, а љубовта вечен пријател.


Во продолжение погледнете како изгледаше сето тоа: