Музичката ѕвезда Селена Гомез ја продолжува својата крстоносна војна за да сврти нов лист.

Големо комбе беше шпионирано од папараците пред нејзината куќа во саботата наутро и изгледаше како да е натоварено со остатоци од минатото на Гомез.

Главни меѓу предметите беа пар велосипеди на кој се возеше со поранешното момчеЏастин Бибер, за кого неодамна се отвори во искрен разговор, велејќи дека е „жртва на одредена злоупотреба“.

Двата велосипеди ги возеа постојано, едниот во аква боја, а другиотсо црна нијанса.

Нејзините пријатели велат дека сака да се оттараси од сите предмети поврзани со Бибер и дека овие велосипеди веројатно ќе бидат донирани, како и многу други непта кои ја поврзуваат со него.